Comunitat Valenciana

Oltra es mostra "esperançada" que "es puga solucionar" la situació del nou Mestalla

La vicepresidenta i portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra, s'ha mostrat "esperançada" que "es puga solucionar" la situació del nou Mestalla.
Archivo - Arxiu - Imatge de recurs del Nou Mestalla
Archivo - Arxiu - Imatge de recurs del Nou Mestalla
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - Imatge de recurs del Nou Mestalla

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per la valoració de l'Executiu entorn dels avals presentats pel València CF per a poder mantindre els avantatges de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE).

Sobre aquest tema, la vicepresidenta ha recordat que el passat mes de novembre, el Consell va decidir iniciar la fi anticipada de l'ATE pels retards acumulats pel València CF en el nou camp i es va donar un termini de 90 dies per a presentar un projecte "creïble".

Si es presentava una proposta solvent, ha continuat, s'estimaria mantindre les normes urbanístiques que preveu l'ATE, "que no l'ATE", ha aclarit.

A partir d'ací, Oltra ha indicat que s'ha d'estudiar la nova proposta del club i veure si respon la clàusula de la solvència. "Açò s'ha d'estudiar i valorar. No vull especular amb alguna cosa que en aquest moment desconec", ha afirmat.

No obstant açò, ha mostrat la seua "esperança" en que "tot açò es puga solucionar i que el camp es puga solucionar. Volem desfer un dels majors empastres que ens va deixar el PP", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento