Comunitat Valenciana

Ucraïna.- Morera, convocat a una reunió d'urgència de parlaments europeus per a tractar la crisi humanitària

El president de Les Corts, Enric Morera, ha sigut convocat d'urgència a una reunió de la Conferència d'Assemblees Legislatives Regionals d'Europa (CALRE) que té lloc aquest divendres 11 per a tractar la situació actual a Ucraïna.
Archivo - Arxiu - El president de les Corts Valencianes, Enric Morera
Archivo - Arxiu - El president de les Corts Valencianes, Enric Morera
CORTS
Archivo - Arxiu - El president de les Corts Valencianes, Enric Morera

L'objectiu de la trobada és tractar l'acolliment dels refugiats ucraïnesos per les regions europees, la demanda d'adhesió d'Ucraïna a la UE i les accions solidàries dels parlaments europeus.

Aquest grup de treball pretén així una unificació de criteris a l'hora d'aplicar polítiques públiques enfront de l'actual crisi humanitària a Ucraïna.

Dels acords de la reunió, el president de la càmera valenciana traslladarà un informe al president de la Generalitat, Ximo Puig, a la vicepresidenta i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i als grups parlamentaris de Les Corts.

Al costat de Morera, que forma part des de 2017 de la comissió executiva permanent de CALRE, participaran en la reunió d'aquest divendres al matí el president de CALRE, Jean-Claude Marcourt; l'alt comissari de les Nacions Unides per als refugiats, Filippo Grandi, i la directora general de la fundació Robert Schuman, Pascale Joannin.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento