Comunitat Valenciana

Ucraïna.- Juntos por la Vida avisa de l'excés d'ajuda en la frontera i demana optimitzar els enviaments

L'ONG valenciana Juntos por la Vida, amb voluntaris en la frontera de Polònia amb Ucraïna atenent als refugiats, adverteix de l'excés d'ajuda en aquesta zona i demana que es racionalitze l'enviament d'ajuda humanitària.
Imatge d'un magatzem en la frontera amb Ucraïna
Imatge d'un magatzem en la frontera amb Ucraïna
JUNTOS POR LA VIDA
Imatge d'un magatzem en la frontera amb Ucraïna

La seua presidenta, Clara Arnal, explica en un vídeo remès als mitjans que reben moltíssima roba de donacions particulars i que no s'utilitza perquè hi ha excés: "La roba s'acumula en el sòl, al carrer, on es banya per la pluja i la neu i finalment no serveix per a res".

En el vídeo es poden veure les imatges d'aquesta situació, en el centre d'atenció a refugiats de Pzremysl i voltants on està situada aquesta instal·lació logística per a atendre a les persones que arriben d'Ucraïna.

Encara que és d'agrair la voluntat solidària, l'entitat insta així a racionalitzar aquest tipus d'enviaments, de roba i medicines, a través d'organitzacions especialitzades en ajuda humanitària. Així recorda que es pot optimitzar perquè realment servisquen per a ajudar la població.

Un equip de voluntaris de Juntos por la Vida porta ja mes d'una setmana en la ciutat de Pzremysl assistint als refugiats. Ells s'encarreguen d'atendre a les persones, disposar el transport i organitzar el viatge fins a València, dins de la seua campanya d'emergència per Ucraïna.

La fundació rep donacions en el seu web o en el número de compte 'ES91 2100 2967 8102 0004 2107' per a sufragar les despeses de l'operatiu, ja que només disposa de fons interns i aportacions particulars.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento