Comunitat Valenciana

La Comunitat, en alerta roja aquest divendres per fortes pluges al litoral d'Alacant

La Comunitat Valenciana es troba aquest divendres en alerta roja per fortes pluges al litoral d'Alacant, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Archivo - Arxiu- Pluja en un municipi valencià
Archivo - Arxiu- Pluja en un municipi valencià
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu- Pluja en un municipi valencià

Aquesta jornada ha clarejat amb cel nuvolós o cobert amb precipitacions que remetran de nord a sud al final del dia. A la meitat sud, les pluges seran localment fortes i persistents amb tempestats ocasionals i granissol xicotet.

La cota de neu baixarà de 1.400 a 900 metres a l'interior de la meitat nord i a Castelló hi haurà vent del nord-oest moderat amb ratxes molt fortes al nord al final del dia.

Les temperatures mínimes aniran en ascens al terç nord i no patiran canvis en la resta de l'autonomia. Així, Alacant registrarà una mínima de 10ºC i una màxima de 17ºC; Castelló, d'11 i 19; i València, de 10ºC i 16ºC.

El dissabte hi haurà vent del nord-oest amb ratxes molt fortes a l'interior nord de Castelló durant la matinada. A més, s'esperen intervals nuvolosos al matí i cel cobert a la vesprada amb arruixades ocasionals.

El cel romandrà cobert el diumenge i es registraran pluges que podrien ser localment fortes en el litoral sud. La cota de neu se situarà en 800-1.200 metres a l'interior de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento