Comunitat Valenciana

Caixa Ontinyent destinarà 1,2 milions en 2022 a obres socials amb "protagonisme" per a l'educació financera

Caixa Ontinyent destinarà enguany 1,2 milions d'euros en obres socials, una actuació que permetrà mantindre les línies desenvolupades fins al moment i, a més, impulsar l'activitat que promou des de la Fundació Caixa Ontinyent.
Archivo - Arxive - Seu central de Caixa Ontinyent
Archivo - Arxive - Seu central de Caixa Ontinyent
CAIXA ONTINYENT
Archivo - Arxive - Seu central de Caixa Ontinyent

Així, per a 2022 cobrarà "especial protagonisme" el programa d'educació financera, una iniciativa "pionera" que abasta persones i col·lectius de diferents edats i condicions, que desenvolupa accions educatives i formatives de forma presencial i online, i molt actiu a través de les seues xarxes socials.

La Fundació intensificarà també la seua activitat en el Monte de Piedad Caixa Ontinyent, a través del qual ofereix microcrèdits en condicions assequibles i amb garantia prendaria, i al Centre Cultural Caixa Ontinyent, com a aposta clara per la cultura.

Dos dels eixos principals en la seua actuació per a enguany serà conscienciar en sostenibilitat i la col·laboració amb col·lectius.

L'entitat seguirà desenvolupant la seua Política de Responsabilitat Social Corporativa orientada cap a dos grans aspectes. El primer d'ells és el Portal de transparència perquè els clients tinguen un coneixement més detallat de les peculiaritats dels productes i servicis de Caixa Ontinyent.

El segon és el desenvolupament de la Política de Sostenibilitat i Gestió Ambiental de l'Entitat, tendent a minimitzar l'impacte ambiental de la Caixa tant a través de les seues inversions com a través de la seua pròpia activitat, i conscienciar a tots sobre la necessitat de contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

Quant a la col·laboració amb col·lectius, la seua actuació se centrarà en aquells en situació de vulnerabilitat, i en perill d'exclusió social i financera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento