Comunitat Valenciana

Oltra sobre el projecte de Yolanda Díaz: "La primavera és un moment bell per a escoltar la ciutadania"

La vicepresidenta i portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra, ha afirmat, en relació amb les declaracions de la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, d'iniciar a la primavera un procés d'escolta activa per a impulsar un nou projecte de país, que "la primavera és un moment bell per a escoltar la ciutadania".
Archivo - La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, en imatge d'arxiu
Archivo - La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, en imatge d'arxiu
ROBER SOLSONA - EUROPA PRESS
Archivo - La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, en imatge d'arxiu

Oltra s'ha pronunciat així en declaracions als mitjans de comunicació després de ser preguntada per si estaria disposada a sumar-se al nou projecte de Díaz.

Sobre la qüestió, ha indicat que li pareix que la primavera és un "moment bell de l'any" en el qual escoltar la ciutadania i intentar tancar la bretxa "més enllà del que s'entén pels interessos dels partits i situar les persones en el centre de la política".

Oltra ha recordat que assistim a unes setmanes "tràgiques" com la passada i l'actual "on la gent té la sensació de que els interessos no estan tant en la ciutadania sinó en lluites internes dels partits i açò allunya molt les persones de la política i és dramàtic en termes democràtics perquè la política és l'arma de la gent senzilla, és l'última línia de defensa de la gent corrent i, sobretot, de la més vulnerable", ha recordat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento