Comunitat Valenciana

Cvirus.- Aerte demana més flexibilització davant la baixada contagis en centres de majors per quarta setmana consecutiva

El president d'Aerte, José María Toro, ha assenyalat aquest dilluns que el descens per quarta setmana consecutiva dels contagis de coronavirus en residències valencianes de majors permet a la Taula Interdepartamental que se celebrarà hui aprovar noves mesures de flexibilització. En concret, els casos han baixat un 43,62% en relació amb la setmana anterior i els decessos cauen un 49%.
Archivo - Arxiu - LES RESIDÈNCIES DE PERSONES MAJORS
Archivo - Arxiu - LES RESIDÈNCIES DE PERSONES MAJORS
FUNDACIÓN BANCAJA
Archivo - Arxiu - LES RESIDÈNCIES DE PERSONES MAJORS

Així, en la setmana del 7 al 13 de febrer, segons ha informat la patronal Aerte a partir de dades de l'Imserso, s'han detectat 464 casos en els centres residencials enfront dels 823 de la setmana anterior, la qual cosa suposa un 43,62% menys, i 100 treballadors s'han vist afectats respecte dels 234 de la setmana anterior, un 57,26% menys.

Aerte destaca que aquestes dades són millors que el descens dels contagis generals a la Comunitat Valenciana que, en eixa setmana, han passat de 56.875 casos a 35.345, és a dir, una reducció del 37,85%.

En el mateix període, s'han produït 20 defuncions en residències de persones majors, 19 menys que la setmana passada, la qual cosa suposa una baixada del 48,72% enfront del 17,36% general de la Comunitat Valenciana.

Els casos en persones majors residents s'han reduït en un 66,13% en les últimes quatre setmanes i en de les plantilles en un 77,78% pel que s'encadenen quatre setmanes seguides amb les dades a la baixa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento