Comunitat Valenciana

Un cartell gegant a la Torre Miramar convida a gaudir de la València Capital Mundial del Disseny

València, com a Capital Mundial del Disseny, des d'aquest divendres dona la benvinguda a totes les persones que entren a la ciutat per una de les seues artèries principals, la carretera V-21, amb una lona gegant penjada de la Torre Miramar.
Lona a la Torre Miramar amb motiu de València Capital Mundial del Disseny
Lona a la Torre Miramar amb motiu de València Capital Mundial del Disseny
NEREA COLL - AYUNTAMIENTO DE VAL
Lona a la Torre Miramar amb motiu de València Capital Mundial del Disseny

Amb la imatge, l'Ajuntament convida a gaudir de la innovació, el paisatge i el disseny urbà, destaca en un comunicat l'alcalde, Joan Ribó.

Aquest cartell, dissenyat per Sara Antolín, projecta les possibilitats de la capital del Túria i presideix aquest dissabte 19 la celebració de Miramar Urban Meet, una trobada organitzada en aquesta rotonda, reconvertida en un espai obert i funcional per a col·lectius d'artistes i esportistes urbans.

"València celebra que compta amb una nova zona de cultura urbana a l'entrada de la ciutat, en la qual els amants de disciplines com el 'parkour', el patinatge, la dansa urbana o el 'skate' podran gaudir de més 7.200 metres quadrats que, per fi, tindran un ús ciutadà -manifesta el primer edil-. Recuperem així un gran espai que durant molts anys ha sigut un símbol del malbaratament dels diners públics i d'abandó".

Aquest acte s'ha organitzat amb la col·laboració dels col·lectius València Royals, Motion Academy, Longboard València i Let's grow, per part de València Capital Mundial del Disseny 2022, al costat de l'Ajuntament. Durant tot el dia hi ha previstes activitats obertes i gratuïtes, destinades a tots els públics, des de les 10.30 fins a les 18 hores.

La programació inclou patinatge, 'longboard', exhibicions d'artistes urbans, 'parkour', danses urbanes, calistenia, rap, 'breaking', rap i dansa, amb un protagonisme destacat de la capitalitat durant tota la jornada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento