Comunitat Valenciana

Mercadona amplia la seua xarxa social a València i comença a col·laborar amb el menjador El Puchero

Mercadona comença a col·laborar amb el menjador social El Puchero de València mitjançant la donació diària de productes de primera necessitat, que van destinats a dos centres que l'entitat benèfica té situats a València i des d'on s'atén diàriament més de 480 persones en situació de vulnerabilitat.
Mercadona comença a col·laborar amb el menjador El Puchero
Mercadona comença a col·laborar amb el menjador El Puchero
MERCADONA
Mercadona comença a col·laborar amb el menjador El Puchero

Tots els matins, des de la botiga que la companyia té situada al carrer Sant Joan Bosco, s'entreguen productes de primera necessitat a El Puchero i, des del supermercat situat al carrer de la Serradora, la donació va destinada a El Puchero Portuario.

Els treballadors de les dos botigues són els encarregats de preparar tots els matins aliments necessaris, com ara pa, llegums, carn, làctics, fruita i verdures, que són arreplegats pels responsables d'aquests menjadors socials.

El president de l'associació Coordinadora Solidaria de la Estiba del Port de València, Francisco Masiá, ha afirmat estar "molt satisfet" amb l'acord de col·laboració.

"La col·laboració privada és fonamental, i poder comptar amb una empresa com Mercadona, amb una implantació a la nostra comunitat, tan gran i tan important en el sector de l'alimentació, és per a nosaltres un moment molt important, que reafirma el nostre projecte i li dóna una projecció de futur, garantint-nos poder entregar productes de qualitat als nostres més de 480 usuaris", ha dit.

Juan José Gómez i Pilar Molina, treballadors dels establiments de Mercadona des d'on es realitza la donació i responsables de preparar tots els matins els productes, han agraït poder participar en aquesta iniciativa social en poder ajudar des del seu treball a persones amb dificultats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento