Comunitat Valenciana

La Fira del Vehicle d'Ocasió celebrarà del 6 al 8 de maig la seua edició "més comercial" en Fira València

Ja hi ha dates per a la pròxima edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió. El Comité Organitzador de la Fira de l'Automòbil de València va donar llum verda la passada setmana a la celebració de la qual serà ja la catorzena edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió, el certamen de Fira València dedicat íntegrament a la venda de cotxes d'ocasió, seminou, km 0 i gerència.
Fira del Vehicle d'Ocasió.
Fira del Vehicle d'Ocasió.
FERIA VALENCIA
Fira del Vehicle d'Ocasió.

La cita, d'aquesta manera, se celebrarà finalment del divendres 6 al diumenge 8 de maig, en un esdeveniment concentrat el primer cap de setmana de maig i durant tres dies, per a millorar i optimitzar el temps d'expositors i visitants, i "potenciarà el seu vessant més comercial", segons ha informat la institució firal en un comunicat.

D'aquesta manera, Fira València dota de continuïtat a un dels escassos certàmens que no ha hagut d'ajornar ni una de les seues edicions durant tot el temps de pandèmia. De fet, la Fira del Vehicle d'Ocasió, al costat del saló de moda infantil Dia Màgic by FIMI, va ser el primer certamen que es va celebrar en el nostre país en plena pandèmia, en l'estiu de 2020.

Un any més tard, el saló de cotxes d'ocasió repetia convocatòria a principis de juny per a ser, de nou, la primera convocatòria 100% presencial que celebrava la institució firal valenciana en 2021 i va aconseguir uns grans resultats amb més d'un miler de vehicles venuts. Ara, enguany, la Fira del Vehicle Selecció Ocasió, que habitualment se celebrava a l'entorn de la Setmana Santa, torna ja en unes dates més de concorde a la seua trajectòria històrica.

El Saló preveu reunir una àmplia oferta en un segment que també està patint tensions d'estoc -igual que el vehicle nou- encara que amb una potent demanda. De fet, el mercat d'ocasió de turismes i tot terrenys d'ocasió va créixer en un 9,58% en 2021 a la Comunitat Valenciana pel que fa a l'any anterior, amb 219.229 unitats transferides, segons dades de les patronals Faconauto (concessionaris) i Ganvam (distribuïdors).

HOMENATGE A MANUEL BERTOLÍN

D'altra banda, el Comité Organitzador de la Fira de l'Automòbil va aprofitar la seua reunió de la passada setmana, la primera celebrada aquest 2021, per a rendir un emotiu homenatge a la figura d'un històric de l'automoció valenciana com Manuel Bertolín, que va morir el passat mes d'agost després d'una llarga trajectòria.

Bertolín va ser un pioner en el sector a través de la seua concessió de BMW però també un ferm defensor del paper de la Fira de l'Automòbil de València com a impulsor del sector valencià de l'automòbil. De fet, va ser un dels històrics integrants del primer Comité Organitzador d'un saló que hui, 24 anys després, és l'autèntica referència comercial en el nostre país.

L'actual president del Comité Organitzador de la Fira de l'Automòbil de València, Enrique Tomás, va ser l'encarregat d'entregar una placa de record a Manuel Bertolín fill, que va agrair emocionat el record brindat a la figura del seu pare.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento