Comunitat Valenciana

Metrovacesa invertirà 21 milions en una nova promoció de 98 habitatges en la zona de Les Moreres de València

La promotora immobiliària Metrovacesa ha iniciat la comercialització d'un nou projecte, Residencial Izar, situat en els Poblats Marítims, en la zona de Les Moreres, a pocs minuts del Port de València i de la Ciutat de les Arts i les Ciències.
Projecte Residencial Izar
Projecte Residencial Izar
METROVACESA
Projecte Residencial Izar

Residencial Izar, para el desenvolupament del qual invertirà 21 milions d'euros, és un conjunt de 98 vivendes d'obra nova d'entre 1 i 4 dormitoris, amb grandàries de més de 51 metres quadrats. El projecte comptarà també amb locals comercials i tindrà una piscina comunitària, zona de jocs infantils i pista de pádel, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El llançament d'aquest nou projecte suposarà un nou impuls al desenvolupament del sector de Les Moreres, on la companyia ha desenvolupat altres dos conjunts d'habitatges: Residencial Amura i Residencial Avante, amb els quals espera dinamitzar l'oferta d'obra nova en la ciutat per a "suplir l'increment de la demanda que ha anat en augment en els últims anys", assenyala el comunicat.

Amb aquest nou projecte, Metrovacesa reforça també la seua aposta per la Comunitat Valenciana, un enclavament estratègic dins del pla de negoci de la companyia on suma 21 promocions actives i ofereix més de 1.210 habitatges d'obra nova.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento