Comunitat Valenciana

Luis Gras, nou vocal del Consell Valencià d'Universitats

La Conselleria d'Universitats ha publicat aquest dilluns en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) el nomenament de Luis Gras García com a vocal del Consell Valencià d'Universitats i de Formació Superior, en representació del consell de govern de la Universitat d'Alacant (UA) i en substitució de Juan Francisco Mesa Sanz.
Luis Gras García
Luis Gras García
UA/ARCHIVO
Luis Gras García

El Consell Valencià d'Universitats i de Formació Superior és l'òrgan de consulta i assessorament de la Generalitat i l'instrument d'ajuda a la coordinació del sistema universitari valencià, dels ensenyaments artístics superiors i de la formació superior.

Els membres del ple del consell que no ho siguen per raó de càrrec són nomenats per un període de quatre anys i podran ser renovats per períodes successius d'igual durada.

Luis Gras és doctor en Ciències Químiques per la UA i professor titular en el departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia. Pertany al grup d'investigació d'Espectrometria Atòmica Analítica i en 2018 va ser reelegit degà de la Facultat de Ciències, càrrec que ostenta des de desembre de 2014.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento