Comunitat Valenciana

Una dona resulta ferida després d'afonar-se part del sòl de la seua casa a Cocentaina

Una dona ha resultat ferida després d'afonar-se part del sòl de la seua vivenda a la localitat alacantina de Cocentaina, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.
Sostre derruït
Sostre derruït
BOMBEROS
Sostre derruït

L'incident es va registrar anit, sobre les 20 hores, en una casa del carrer Dolors de la Verge de Cocentaina.

Bombers van rebre un avís després d'afonar-se part del sòl d'una casa molt antiga amb la propietària dins, que va patir una caiguda i va haver de ser atesa. També va necessitar ajuda psicològica per l'estat alterat de nervis en el qual es trobava.

La solsida del sòl va deixar un forat d'un metre aproximadament de llarg i es veia a través del mateix la part del pis de baix que pertany a la mateixa vivenda. Les bigues de tota la casa es trobaven en mal estat.

Els bombers van tapar el forat i van apuntalar la vivenda per a evitar més solsides. Posteriorment van avisar els servicis municipals perquè realitzen una valoració de l'edifici.

En l'operatiu va intervenir una Unitat de Comandament de Prefectura (UMJ); una Bomba Urbana Lleugera (BUL); un Furgó de Salvaments Diversos (FSV); un sergent; un cap; i quatre bombers del Parc de Cocentaina.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento