Comunitat Valenciana

Les pluges tornen aquest cap de setmana a la Comunitat

Les pluges tornaran aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana, quan hi haurà cel nuvolós i probables boires matinals, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat

Per a hui s'esperen intervals de nuvolositat mitjana i alta al matí i gelades febles en punts de l'interior. Hi haurà vent fluix variable que evolucionarà a la vesprada a component est fluix.

Les temperatures no patiran canvis significatius excepte ascensos de les mínimes a l'interior septentrional i de les màximes al litoral i prelitoral de Castelló. Així, Alacant registrarà una mínima de 6ºC i una màxima de 16ºC; Castelló, de 4 i 16; i València, de 6 i 17ºC.

Demà, dissabte, s'esperen intervals nuvolosos i no es descarten precipitacions febles i disperses a l'interior nord de Castelló a la vesprada. Hi haurà boires matinals en zones de l'interior de València i Alacant.

El diumenge podrien continuar les precipitacions febles al final del dia a l'interior nord de Castelló, amb la cota de neu al voltant de 1.800-2.000 metres. Hi haurà nuvolositat baixa o probables boires matinals en zones d'interior. Les temperatures aniran en ascens.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento