Comunitat Valenciana

Cvirus.- El PSPV demana campanyes de conscienciació per a l'ús de mascaretes en exteriors

La portaveu de Sanitat del PSPV en Les Corts, Carmen Martínez, ha presentat una proposició no de llei (PNL) perquè després de la no obligatorietat de la mascareta en exteriors, es mantinguen les campanyes de conscienciació sobre el seu ús en contextos socials i personals en els quals es puga tindre un risc potencial de contagi.
Archivo - Arxiu - Un policia local de València entrega una mascareta a una dona en el carrer
Archivo - Arxiu - Un policia local de València entrega una mascareta a una dona en el carrer
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Arxiu - Un policia local de València entrega una mascareta a una dona en el carrer

Amb aquesta iniciativa, els socialistes busquen reafirmar l'aposta per la prudència, la corresponsabilitat i la conscienciació dels valencians, especialment de cara a les pròximes celebracions multitudinàries a la Comunitat com les Falles o la Magdalena.

Al seu juí, malgrat la relaxació de les mesures enfront de la COVID-19, no es pot deixar de banda "el compromís individual que ha sigut fonamental durant la crisi sanitària", ni oblidar que la mascareta ha sigut eficaç per a la contenció del virus.

"La pandèmia segueix ací fóra i no podem relaxar-nos", subratlla la diputada del PSPV en un comunicat, per a insistir que la ciutadania ha demostrat durant tot aquest temps "el seu compromís per a posar límit a la crisi sanitària: Ara no podem fer malbé tot eixe treball".

A més, recorda que els professionals sanitaris coincideixen en l'eficàcia de la mascareta com a barrera de limitació en la transmissió del virus, juntament amb la resta de mesures adoptades i els alts índexs de vacunació.

Per tot açò, els socialistes aposten per reforçar les campanyes institucionals de conscienciació sobre l'ús de la mascareta i per programar accions puntuals perquè a la Comunitat "no decaiga el compromís ciutadà" amb les mesures de seguretat sanitària: "Hem de seguir practicant la prudència i la corresponsabilitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento