Comunitat Valenciana

Renfe programa un nou AVE a primera hora del matí entre València i Madrid des de l'1 de març

Renfe incrementa l'oferta de trens AVE en la relació València-Madrid amb un nou servici que eixirà de València Joaquín Sorolla a les 06.30 i arribarà a Madrid Puerta d'Atocha a les 08.22 a partir de l'1 de març.
Archivo - Arxiu- Tren AVE en imatge d'arxiu
Archivo - Arxiu- Tren AVE en imatge d'arxiu
RENFE
Archivo - Arxiu- Tren AVE en imatge d'arxiu

Segons ha indicat la companyia en un comunicat, així s'aconseguirà una oferta diària de 27 trens d'Alta Velocitat. El nou servici compta amb parades intermèdies en les estacions de Requena-Utiel a les 6.53 hores i Cuenca Fernando Zóbel a les 7.28 hores.

La resposta positiva de la demanda ha suposat que s'incrementen les circulacions setmanals en la relació València-Madrid. La nova oferta, els bitllets de la qual es posen a la venda a partir de hui, representa un augment de 1.500 places setmanals.

La companyia reforça així, el servici en aquelles relacions i horaris en els quals s'estableix una major demanda. L'increment de viatgers en els trens d'Alta Velocitat que uneixen València amb Madrid s'ha produït progressivament.

Els dilluns, dijous, divendres i diumenge són els dies de major demanda el que "posa de manifest la conjunció dels trànsits per motius professional i oci vacacional de finalització de setmana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento