Comunitat Valenciana

Els treballadors de Les Arts es concentraran durant la gala dels Goya davant la "demora" del seu conveni

Els treballadors del Palau de les Arts de València han convocat una concentració enfront del teatre per a aquest dissabte a les 20.00 hores, durant la celebració de la Gala dels Premis Goya, per a reclamar que s'agilitzen els tràmits d'aprovació de l'II Conveni Col·lectiu i de la Relació de llocs de treball (RPT).
Archivo - Arxiu - Les Arts
Archivo - Arxiu - Les Arts
GVA
Archivo - Arxiu - Les Arts

Després de dos anys de negociació, l'1 de juny de 2021 es va aconseguir el preacord del II Conveni Col·lectiu entre l'Empresa i la Representació Legal dels Treballadors, però "a data de hui encara està pendent que s'esmene el preacord i la RPT", han explicat els treballadors en un comunicat, que afigen que "encara faltarà que s'emeta el corresponent Informe de la Direcció general de Pressupostos".

Tot açò suposa que quasi finalitzant la present temporada "es continue sense l'aprovació del II Conveni i RPT" i "sense resposta per part de l'administració se segueix aplicant el I ConveniCol·lectiu (aprovat en el 2010) totalment obsolet".

Per açò, han reclamat que "es necessita urgentment implantar el nou conveni que regule les condicions laborals d'acord amb l'activitat actual del teatre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento