Comunitat Valenciana

Cultura.- 'Yonquis dels dinero': Xavi Castillo recorre la corrupció política valenciana en el seu nou monòleg

El Teatre Micalet acull entre demà dimecres i el diumenge 27 de febrer el nou monòleg de Xavi Castillo, 'Yonquis del dinero' de la companyia Pot de Plom, que recorre en clau d'humor els anys de corrupció política i econòmica viscuts a la Comunitat Valenciana.
Xavi Castillo al Teatre Micalet
Xavi Castillo al Teatre Micalet
TEATRE MICALET
Xavi Castillo al Teatre Micalet

'Yonquis dels dinero' és un espectacle d'estil 'cabaret' inspirat en el llibre homònim del periodista de Cocentaina Sergi Castillo Prats, una publicació que la companyia defineix com "la bíblia de la corrupció".

En aquesta nova proposta, Xavi Castillo retorna a l'escenari a personatges habituals dels seus treballs tractats amb més profunditat, com ara Eduardo Zaplana, Alfonso Rus o Carlos Fabra, però també introdueix alguns nous com Enrique Ortiz o Vicent Sanz, avança la sala valenciana.

Per a Pot de Plom, aquest espectacle suposa la celebració del seu 30 aniversari, "30 anys fent el moniato", com afirma una companyia que ha mantingut una línia de treball basada a fer humor a partir de l'actualitat.

A més de la representació, el Teatre Micalet acull des de dilluns 14 una exposició que recorre la trajectòria de l'agrupació teatral mitjançant els cartells dels seus espectacles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento