Comunitat Valenciana

'Positiu/positivo', tema central de la XII edició de Russafa Escènica

Russafa Escènica Festival de Tardor estrena lema per a la seua edició 2022. El festival d'arts escèniques de València, que celebrarà la seua dotzena cita del 22 de setembre al 2 d'octubre, ha escollit, com a tema principal el concepte 'Positiu/positivo'. Sobre eixa idea giraran les propostes artístiques del festival, que farà públiques les seues bases per a la participació de companyies valencianes en les pròximes setmanes.
Archivo - Arxiu - RUSSAFA ESCÈNICA (imatge d'arxiu)
Archivo - Arxiu - RUSSAFA ESCÈNICA (imatge d'arxiu)
RUSSAFA ESCÈNICA
Archivo - Arxiu - RUSSAFA ESCÈNICA (imatge d'arxiu)

El lema de cada edició suposa, per tant, una base sobre la qual reflexionar i investigar. La proposta d'enguany juga amb l'ambigüitat i abasta diferents interpretacions, "la qual cosa enriqueix la programació de l'edició".

Sobre aquest tema, l'equip de Russafa Escènica destaca que, "malgrat les dinàmiques mercantils d'èxit i autorealització esteses en la publicitat, el coaching i l'autoajuda, la realitat pandémica dels dos últims anys han donat al concepte positiu un caire molt allunyat de les frases fetes de Mr. Wonderful".

En la passada edició, sota el lema 'Reset', es van presentar més de 100 propostes de companyies valencianes, de les quals van ser seleccionades 12, en un format curt i un altre extens, Vivers i Boscos, a més de les produccions pròpies de l'Hivernacle i el Jardí Escènic.

Molts dels vivers es troben, en aquest moment, girant pels municipis valencians que formen part de la iniciativa Via Escènica, una nova aposta de Russafa Escènica per la creació emergent, la descentralització artística, i la creació de nous públics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento