Comunitat Valenciana

Detingut un home acusat de més de 100 robatoris en domicilis de la comarca de La Safor

Efectius de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldinga, en el marc de l'operació 'Boltur', han detingut un home acusat de 102 robatoris en domicilis de les localitats de Tavernes de la Valldigna i Simat de la Valldigna.
Detingut per robatoris a La Safor
Detingut per robatoris a La Safor
OPC
Detingut per robatoris a La Safor

Els investigadors van començar aquesta operació després d'adonar-se que, des del passat any, s'estaven cometent una sèrie de robatoris en diferents finques dels municipis de Tavernes de la Valldigna i Simat de la Valldigna.

En el transcurs de la investigació, els agents van aconseguir vincular a l'autor, per 'modus operandi', amb 102 robatoris amb força en les coses en diferents vivendes situades en 25 finques.

L'autor d'aquests delictes sostreia, en la seua major part, bicicletes d'alta gamma i ferramentes elèctriques, per un valor total de 36.500 euros, sense comptar els danys causats que, encara estan pendents de peritatge.

Fruit d'aquesta operació, la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna ha detingut un home, de 34 anys i de nacionalitat espanyola, pels robatoris.

Els agents van aconseguir recuperar cinc bicicletes, un martell elèctric d'alta gamma, un motor, tres caixes de ferramentes i divers material de treball. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento