Comunitat Valenciana

Detingut un home que portava cinc quilos de cocaïna a l'aeroport de València

Efectius de la Guàrdia Civil han detingut un home que portava cinc quilos de cocaïna a l'aeroport de València, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
Detingut a l'aeroport de València
Detingut a l'aeroport de València
OPC
Detingut a l'aeroport de València

En aquesta intervenció ha participat l'Oficina d'Anàlisi d'Investigació (unitat d'investigació fiscal de l'aeroport de la Guàrdia Civil) i components del Destacament Fiscal de la Guàrdia Civil, que va derivar en la inspecció fiscal d'un passatger que procedia d'un vol del Brasil.

L'home va manifestar en diverses ocasions que no tenia res que declarar. Els agents van decidir inspeccionar la seua maleta davant les sospites que poguera ocultar alguna substancia estupefaent. A l'interior de la maleta es va trobar, en un doble fons, dos planxes recobertes de plàstic amb una substància que pesava en total cinc quilograms.

Les mostres van ser sotmeses a un reactiu narcotest que va llançar com a resultat positiu en cocaïna.

Per açò, els agents van detindre l'home, de 48 anys i nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Quart de Poblet i s'ha decretat l'ingrés a la presó del detingut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento