Comunitat Valenciana

'La Artística' de Xiva obrirà la X edició del cicle 'Bandes a Les Arts'

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i el Palau de les Arts de València iniciaran aquest diumenge, 23 de gener, la desena edició del cicle 'Bandes a Les Arts'.
Archivo - Arxiu - 'Bandes a Les Arts'
Archivo - Arxiu - 'Bandes a Les Arts'
MIKEL PONCE/FSMCV
Archivo - Arxiu - 'Bandes a Les Arts'

La Societat Musical "La Artística" de Xiva serà l'encarregada d'inaugurar aquest cicle de concerts que donarà començament aquest cap de setmana en l'Auditori del coliseu. El programa basat en l'evolució del gènere musical escènic, des de l'òpera i la sarsuela fins als musicals, amb una part dedicada també al repertori simfònic. L'actuació serà a càrrec de la banda simfònica, acompanyada de la coral polifònica de la societat musical i tindrà lloc en la sessió matinal de les 12.00 hores.

El cicle continuarà el pròxim 10 d'abril amb una jornada que buscarà enaltir la figura de la dona en la música a través de les propostes de la Societat Joventut Musical de Faura, en un concert que explorarà la figura de la dona a través de la sarsuela i de l'òpera, i de la Unió Musical d'Aldaia, que oferirà el seu programa titulat 'Una musa en el escenario'. Els concerts tindran lloc a les 12.00 hores i a les 17.00 hores, respectivament.

Unes setmanes més tard, el diumenge 22 de maig, el cicle donarà pas a les actuacions de la Societat Musical La Llosa de Ranes, que celebrarà en un concert especial els seus 100 anys d'història, amb una primera part dedicada a Giuseppe Verdi i una segona part, sota el lema "Jazz amb Xocolate", en el qual es comptarà amb la col·laboració especial del trompeta solista Raúl García "Xocolate".

Ja a la vesprada, l'Ateneu Musical Schola Cantorum de La Vall d'Uixó abordarà valors propis del col·lectiu de les societats musicals de la Comunitat Valenciana com la igualtat de gènere o l'atenció a col·lectius en risc d'exclusió social, a través d'una selecció de peces de 'Carmen' o 'West Side Story', entre altres obres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento