Comunitat Valenciana

Startup València es consolida amb un creixement del 61% l'últim any

Startup València ha consolidat durant 2021 la seua posició en l'ecosistema d'emprenedoria amb un creixement exponencial, en passar de 161 a 260 associats, un augment del 61 per cent.

Es tracta de quasi un centenar de nous integrants que s'han sentit atrets per les accions encaminades a convertir València en un potent hub tecnològic i han volgut contribuir a fer-ho possible. El nombre de partners que treballen amb Startup València s'ha incrementat des d'11 fins el 23, segons ha informat en un comunicat.

El president de Startup València, Juan Luis Hortelano, ha explicat que "l'associació és l'òrgan més important que representa a l'ecosistema emprenedor valencià, el qual va seguir emergint al llarg de 2021, posicionant-se com el lloc per a emprenedors que busquen el seu lloc en un entorn agradable, saludable i dinàmic".

Aquest creixement també s'ha vist reflectit en el nombre d'entitats registrades en l'Observatori Startup de la Comunitat Valenciana elaborat per Startup València, l'informe del qual es va presentar al desembre en l'Oceanogràfic durant la quarta edició de València Digital Summit.

Segons les dades d'aquest estudi, el nombre de startups en la regió es va situar en 1.012, un augment del 15% respecte a l'any 2020 i més del 50% de les startups desenvolupen Intel·ligència Artificial, Big Data, IoT i Cloud Computing.

Quant a dades d'ocupació, més del 30% de les startups empren a més de 10 persones qualificades en l'equip i el 57% de les startups ha augmentat les seues plantilles en 2021. Sobre emprenedoria femenina, el 39% de les startups compten amb almenys una fundadora en l'equip.

A més, València Digital Summit va sumar més de 10.700 assistents, entre participants presencials i virtuals. En 2022, amb la seua cinquena edició, Startup València espera incrementar el nombre d'assistents i augmentar també el percentatge de participació internacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento