Comunitat Valenciana

Puig creu que no defensar la reforma laboral és una actitud "antipatriòtica" i "en contra d'empresaris i treballadors"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha criticat que "algú que espera a ser alternativa de Govern no pot jugar al fet que 'quant pitjor, millor'" i ha asseverat que no defensar la reforma laboral denota una actitud "antipatriòtica" i "en contra dels empresaris i els treballadors".
El president de la Generalitat, Ximo Puig.
El president de la Generalitat, Ximo Puig.
Eduardo Parra - Europa Press
El president de la Generalitat, Ximo Puig.

Així s'ha pronunciat Puig en declaracions als mitjans durant la seua visita al stand de Comunitat Valenciana en Fitur, on ha defès que aquesta reforma és un "pas extraordinari" i ha realçat el "fet històric" que govern i agents socials hagen aconseguit un pacte. A més, ha dit sentir-se "molt còmode i molt reconfortat" amb aquesta reforma.

Per a Puig, aquest tipus d'acords "generen estabilitat" i és gràcies a ella que "els països avancen". "La institucionalitat fa avançar a un país, la inestabilitat porta a fracassar", ha agregat.

Per açò, el cap de l'executiu valencià ha animat a "donar suport a allò que han decidit els qui són protagonistes de les reformes laborals" i ha manifestat: "Del que es tracta és que tots els grups parlamentaris estiguen concernits en el futur del país".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento