Comunitat Valenciana

L'exposició "més completa" sobre la trajectòria vital i literària de Brines obrirà la seua itinerància a Bordeus

L'Institut Cervantes de Bordeus (França) acollirà a partir del pròxim 26 de gener la primera parada de la versió itinerant de 'La certidumbre de la poesía', l'exposició sobre el poeta valencià Francisco Brines que ofereix un recorregut per la seua trajectòria vital i literària.
Archivo - Arxiu- L'escriptor Francisco Brines a la seua casa a Oliva (València). Foto: Jesús Císcar
Archivo - Arxiu- L'escriptor Francisco Brines a la seua casa a Oliva (València). Foto: Jesús Císcar
JESUS CISCAR
Archivo - Arxiu- L'escriptor Francisco Brines a la seua casa a Oliva (València). Foto: Jesús Císcar

Es tracta de la mostra "més completa" sobre el Premi Cervantes 2020 i conté documents que per primera vegada ixen a la llum, com a correspondències amb altres autors com Luis Cernuda, Vicente Aleixandre o Carlos Bousoño, i poemes inèdits, destaquen els responsables de la mostra en un comunicat.

El projecte expositiu ha sigut produït per la Direcció general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana en cooperació amb la Fundació General de la Universitat d'Alcalá, el Ministeri de Cultura i Esport, la Fundación Francisco Brines, Instituto Cervantes i l'Ajuntament d'Oliva.

L'acte d'inauguració comptarà amb la presència de diverses personalitats com la directora general del Llibre i Foment de la Lectura, Maria José Gálvez; la directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat, Carmen Amoraga; la directora de l'Institut Cervantes de Bordeus, Luisa Castro; i la comissària de l'exposició, Àngels Gregori, amb Jesús Cañete, de la Universitat d'Alcalá i amb qui ha compartit la producció de la mostra.

'La certidumbre de la poesía' es podrà visitar a Bordeus fins al 31 de març. A partir d'abril, estarà a la disposició de totes aquelles biblioteques, cases de cultura o centres educatius de la Comunitat Valenciana que vullguen exposar-la durant 2022.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento