Comunitat Valenciana

Àgueda Micó (Compromís) celebra l'absolució en el 'cas dels sobres' davant de l'"estratègia de mentides" del PP

La coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha celebrat l'absolució per part de l'Audiència Provincial de Castelló dels càrrecs de la coalició Enric Nomdedéu, Alicia Brancal i Miquel Torres enfront de l'"estratègia de mentides" del PP. Els 'populars' ha asseverat "només busquen titulars en premsa per a embrutar la imatge de Compromís i fer creure que tots els polítics són com ells".

Micó ha realitzat aquestes declaracions després que el secretari autonòmic d'Ocupació i exedil a l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, així com l'exvicealcaldessa, Ali Brancal, i l'ex-assessor de Compromís Miquel Torres, hagen resultat absolts en l'anomenat 'cas dels sobres'.

La causa tenia origen en una querella del PP pel suposat ús del servici postal municipal de l'Ajuntament de la capital de la Plana per a enviar paperetes electorals en 2014. La Fiscalia havia demanat l'absolució.

Àgueda Micó ha subratllat que "aquesta absolució se suma a la llarga llista d'arxius i absolucions de denúncies presentades pel PP contra càrrecs de Compromís, com Joan Ribó, Pere Fuset, Carlos Galiana, el propi partit Compromís i la recent de Rubén Trenzano". "Una estratègia de manipulacions i mentides", ha resumit.

"Igual que està passant amb el cas de manipulacions i mentides contra la Vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, el PP ha decidit que davant la falta de proves contra la gestió dels nostres càrrecs, inventen acusacions per a fer-los mal a nivell personal i sobretot polític, i manipular la seua imatge davant l'opinió pública", ha agregat.

I ha conclòs: "A data de hui, totes, absolutament totes, les denúncies presentades pel PP han sigut tombades per la justícia, la qual cosa demostra l'estratègia de mentides, bulos i manipulacions".

En aquest sentit, la coportaveu de Compromís, demana al Partit Popular que "deixe d'utilitzar la justícia i els recursos públics per a traure rèdit polític a costa de propagar calúmnies i falsedats".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento