Comunitat Valenciana

El Consell aprova el decret que regula el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana

El Consell ha aprovat el decret que regula el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana. Aquesta nova normativa ofereix una regulació completa del Registre, adaptada a la Llei 15/2018, de 7 de juny, de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana, que ho reconeix com un registre públic, en el qual s'inscriuran, d'ofici, les empreses, establiments i persones o entitats prestadores de servicis turístics de la Comunitat Valenciana.

La finalitat d'aquest registre és servir d'instrument de coneixement del sector turístic i d'informació per a l'exercici de les potestats administratives que ostenta l'administració turística, de manera que facilite les activitats d'ordenació, inspecció, control, verificació, programació i planificació a ella atribuïdes, així com el subministrament d'informació a les persones o entitats interessades.

La inscripció en el registre serà gratuïta i el seu règim d'organització i funcionament es determinarà reglamentàriament. Per açò, Turisme Comunitat Valenciana ha elaborat una regulació completa de l'esmentat registre, que desenvolupa i s'adapta a les prescripcions legals vigents.

El decret es divideix en quatre títols, amb un total de disset articles, dos disposicions addicionals, una transitòria, una derogatòria i dos disposicions finals. Aquesta regulació ha tingut en compte les diferents tipologies d'empreses turístiques previstes en la llei, la seua classificació i modalitat.

Durant el procediment d'elaboració i tramitació del decret s'han realitzat els tràmits de consulta prèvia, informació pública i d'audiència a les entitats que agrupen interessos relacionats amb el seu objecte i s'han emès els informes preceptius de l'Advocacia General de la Generalitat i del Consell Jurídic Consultiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento