Comunitat Valenciana

El campus virtual de Labora obri matrícula per a nous cursos d'idiomes gratuïts

El campus virtual del servici valencià d'ocupació Labora ha obert la matrícula per a una nova edició de cursos d'idiomes online gratuïts que respon a l'alta demanda de formació d'aquest tipus.
Archivo - Imatge de recurs del servici valencià d'ocupació Labora
Archivo - Imatge de recurs del servici valencià d'ocupació Labora
LABORA
Archivo - Imatge de recurs del servici valencià d'ocupació Labora

En aquesta edició s'ofereixen els nivells d'anglés A1, A2, B1 i B2, francés A1 i A2 i alemany A1 i A2. L'oferta es pot consultar en la web, amb termini d'inscripció obert fins al 23 de gener.

Aquesta formació, dirigida prioritàriament a persones aturades, és gratuïta i compta amb cofinançament de la Unió Europea, explica la Generalitat.

En concret, la durada dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre els de B1 i B2 són 240 hores. Tots són completament online, amb el que permeten la seua realització en qualsevol moment del dia.

Per a accedir als cursos és necessari figurar com a demandant d'ocupació o inscriure's en el servei autonòmic d'ocupació, actualment a través de cita prèvia. Una vegada inscrits, els interessats han de matricular-se en la web. Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos i la documentació necessària per a accedir al campus.

COMPETÈNCIES TRANSVERSALS

Paral·lelament, segueix obert el termini d'inscripció als cursos en competències transversals, amb l'objectiu de millorar la inserció laboral dels aturats i formar-los en les competències més demandades pels sectors productius de la Comunitat.

Aquests cursos s'han escollit entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demandades per les empreses a l'hora de seleccionar al personal: comunicació, lideratge, tècniques per a afrontar l'estrés o la gestió del temps, entre uns altres.

Amb una durada de 25 hores, seran tutoritzats, dotaran als participants d'un diploma d'aprofitament i estaran disponibles per a la seua realització durant les 24 hores del dia.

Tot açò s'emmarca en l'aposta de Labora per la formació online, cada dia més demandada per la ciutadania. Des de la crisi sanitària s'ha reforçat l'oferta del campus virtual que permet una formació a distància, a la mesura de cada persona i de forma més segura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento