Comunitat Valenciana

Puig veu positiu que Marzà seguisca com a conseller: "Com a president i com a govern, és una bona notícia"

El president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, ha valorat positivament que Vicent Marzà vaja a continuar al capdavant de la Conselleria d'Educació i no es postule com a síndic de Compromís a Les Corts en substitució de Fran Ferri.
Archivo - Ximo Puig i Vicent Marzà en una imatge d'arxiu
Archivo - Ximo Puig i Vicent Marzà en una imatge d'arxiu
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Ximo Puig i Vicent Marzà en una imatge d'arxiu

"Com a president i com a govern, és una bona notícia", ha afirmat després de la decisió que va consensuar el divendres l'executiva permanent de Més Compromís (antic Bloc) que Marzà seguisca en el govern i la seua proposta com a portaveu siga la diputada Papi Robles. El nou portaveu es decidirà aquest dimarts en una reunió del grup parlamentari.

Puig s'ha limitat a afirmar que "des del màxim respecte a Compromís i personalment a Vicent Marzà", és positiu per a la Generalitat que continue en Educació, Cultura i Esport, càrrec en el qual porta des de 2015 i en el qual segueix en el tripartit que comparteixen PSPV, Compromís i Unides Podem.

"Hem fet un treball de cohesió i estabilitat i és positiu per a la recuperació de la Comunitat Valenciana", ha manifestat després de presentar el pla de treball anual de l'Institut Valencià de Finances (IVF) al costat del conseller d'Hisenda, Vicent Soler.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento