Comunitat Valenciana

Detingut un home amb ordre d'allunyament que va acudir a l'hospital on va donar a llum la seua ex-parella

Agents de la Policia Local de València han detingut un home per presumptament infringir l'ordre d'allunyament que té en vigor sobre la seua ex-parella en presentar-se en l'hospital de la ciutat on la dona ha donat a llum, segons han informat fonts d'aquest cos de seguretat.
Grup GAMMA de la Policia Local de València
Grup GAMMA de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL VALÈNCIA
Grup GAMMA de la Policia Local de València

La detenció s'ha dut a terme aquest mateix dimecres de matí per part d'agents del grup GAMMA i de la quarta i cinquena Unitat de Districte de la Policia Local de València.

Segons han assenyalat a Europa Press fonts de la Policia Local, l'arrest ha sigut possible gràcies al seguiment "exhaustiu" que es realitza de les víctimes de violència de gènere, a través de telefonades i indagacions. Els agents han advertit la presència de l'home en el centre hospitalari, per la qual cosa ha quedat detingut com a presumpte autor de trencament de mesura judicial.

Des de la Policia Local s'ha subratllat que el seguiment de les víctimes no es limita a la pròpia dona sinó que també abasta a l'entorn, a la família i a les seues circumstàncies, com en aquest cas, la qual cosa ha permès la detenció del presumpte autor dels fets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento