Comunitat Valenciana

Les fortes ratxes de vent aconseguixen els 141 km/h en Fredes i tomben 4 arbres en altres municipis de Castelló

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generlitat 112 ha activat la preemergència taronja per vent en tot l'interior de Castelló i ha posat en avís groc al sud de Castelló, al nord d'Alacant i l'interior sud de València.
Archivo - Ratxes de vent (imatge d'arxiu).
Archivo - Ratxes de vent (imatge d'arxiu).
AEMET
Archivo - Ratxes de vent (imatge d'arxiu).

Durant la nit, les fortes ratxes de vent han obligat els bombers intervenir a la retirada de quatre arbres caiguts a les localitats de Begís, Orpesa, Tirig i Catí i un cartell publicitari a Peníscola, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC).

En municipis com Fredes, les ratxes de vent han aconseguit els 141 km/h. A l'aeroport de Castelló s'han registrat ratxes de 113 km/h, Atzeneta del Maestrat (94 km/h), Vilafranca (99), Morella (86), Aeroport d'Alacant-Elx (85), Torreblanca (81), Utiel (74), Pego (72), Sogorb (70), Xàbia (67), Montanejos (66), Villena (65), Xelva (63) o Alcoi (63), ha detallat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A més, diversos efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló es troben inspeccionant carreteres de la zona de Tinença de Benifassà i Els Ports, on ha nevat una mica i han tirat sal en algunes zones amb plaques de gel.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento