Comunitat Valenciana

Mislata declara dol oficial per la mort de la xiqueta i suspèn la Cavalcada i resta d'actes

L'Ajuntament de Mislata (València) ha declarat dol oficial per la mort de la xiqueta de huit anys morta després d'envolar-se una atracció infantil unflable en la fira de la localitat i ha acordat la suspensió de tots els actes municipals previstos, incloent la Cavalcada de Reis d'aquesta vesprada.
Un efectiu del Consorci en el lloc del succés
Un efectiu del Consorci en el lloc del succés
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS
Un efectiu del Consorci en el lloc del succés

Així ho ha indicat el consistori en un comunicat, en el qual declara dol oficial fins al divendres en la localitat i trasllada el condol de l'Ajuntament a la família i pròxims de la menor morta.

Com a conseqüència del sinistre van resultar ferits nou menors d'edat, d'ells, dos xiquetes de quatre i huit anys en estat greu, de les quals una ha mort i l'altra segueix hospitalitzada.

Segons ha detallat el consistori, s'estan practicant diligències policials i el cos especial de la Policia Científica ha obert una investigació per a aclarir els fets i determinar les responsabilitats, si les hi haguera, de l'empresa de muntatge de la fira.

L'Ajuntament ha posat a la disposició de la Policia Nacional tota la documentació administrativa sobre la instal·lació, que certificava el muntatge de les atraccions firals i que inclou el certificat d'inspecció anual de l'atracció; el certificat final d'instal·lacions emès per un enginyer col·legiat aportat per l'empresa que gestiona la fira, tal com exigeix la normativa vigent i segur de responsabilitat civil, declaració responsable, projecte i pla d'emergència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento