Comunitat Valenciana

El Balcó de l'Ajuntament de València rep una mitjana de 600 visites diàries

El Balcó de l'Ajuntament de València ha rebut una mitjana diària de 600 visites en 2021, segons ha assenyalat l'alcalde, Joan Ribó, que ha celebrat "l'èxit d'una de les primeres mesures que va prendre en formar govern en 2015", la d'"obrir les portes de l'edifici consistorial a veïnat i visitants".
Visitants al Balcó de l'Ajuntament
Visitants al Balcó de l'Ajuntament
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Visitants al Balcó de l'Ajuntament

Així mateix, el primer edil ha destacat que 2021 ha conclòs "amb les portes de l'Ajuntament obertes per a la ciutadania, amb totes les mesures de seguretat necessàries per a complir amb la normativa establida per a evitar l'expansió del coronavirus", segons ha informat l'administració local en un comunicat.

El responsable municipal ha detallat que durant el passat mes de desembre "més d'11.000 persones s'han acostat fins al balcó de la façana principal de la casa consistorial" i ha explicat que aquesta visita es completa amb "un recorregut per l'hemicicle municipal i el Saló de Cristall, on des del passat 18 de desembre està exposat el Betlem" amb motiu de les festes nadalenques.

Al llarg de desembre de 2021 el dia que l'Ajuntament de València va registrar major nombre de visitants va ser el dimarts 7, coincidint amb el pont de la Constitució o de la Inmaculada. Eixa jornada van ser 1.505 les persones que van visitar les dependències del consistori de la capital valenciana.

Les visites es realitzen de dilluns a divendres, en dies laborables, de 8.00 a 14.00 hores. L'accés al Museu Històric, situat a l'Ajuntament i també obert al públic amb possibilitat de desenvolupar visites guiades amb cita prèvia, és possible a partir de les 9.00 hores.

ÚLTIMA SETMANA DE DESEMBRE

El nombre de visitants diaris també s'ha vist incrementat durant la setmana del 27 al 30 de desembre, coincidint amb les vacances escolars de Nadal. El dilluns 27 de desembre es van registrar 999 entrades; el dimarts 28, un total de 1.007; i el dimecres 29, 1.141. El dijous 30 de desembre van ser 667 les persones que van accedir a les dependències municipals.

El Betlem roman exposat en el Saló de Cristall fins a aquest dimarts. L'horari de visita ha sigut de 8.30 a 19.30 hores els dies laborables i de 10.00 a 19.30 hores els dissabtes i diumenges.

Joan Ribó ha parlat de xifres rècords com l'aconseguida amb 174.111 visitants de 2019 i ha recordat altres "moments emblemàtics" en els quals el Balcó principal de l'Ajuntament ha sigut "espai compartit" com les Falles, "amb ciutadans i ciutadanes seleccionats en sorteig públic" perquè "pogueren contemplar i gaudir de les 'mascletaes' de Falles".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento