Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes acusats de deu robatoris en tres establiments a Vinaròs i Benicarló

-
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL-ARCHIVO
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes com a presumptes autors de deu delictes de robatori en dos establiments d'hoteleria i un estanc de les localitats castellonenques de Vinaròs i Benicarló, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

La investigació iniciada pels guàrdies civils té el seu origen el passat mes d'octubre en produir-se el primer robatori en un hotel de la localitat de Vinaròs. A aquest fet se li van succeir un total de cinc atracaments més durant el mateix mes, tots ells consumats endos establiments hostelers de la mateixa localitat i un altre enun estanc de Benicarló.

Durant el desenvolupament de la investigació i amb les perquisicionsobtingudes, els agents van esbrinar que els fets delictius erencomesos per dos homes, que utilitzaven el mateix 'modus operandi' en tots els seus atracaments. Així, mentre un exercia les funcions de vigilància per a evitar ser detectats i poder fugir, l'altre irrompia amb gran violència en els establiments.

Aquest segon cometia el robatori servint-se d'un passamuntanyes quecobria el seu rostre per a dificultar l'acció policial i portant un ganivet de grans dimensions amb el qual amenaçava i intimidava a les seues víctimes, a les quals obligava a entregar tots els diners que hi haguera en la caixa registradora o qualsevol altre lloc, de tal manera que es va fer amb un botí de 2.300 euros.

Els guàrdies civils van practicar diverses perquisicions i van analitzar els indicis obtinguts amb la finalitat d'identificar als presumptes autors, i van aconseguir esbrinar que aquestes persones es desplaçaven en ciclomotors que prèviament havien sostret en altres robatoris per a cometre els il·lícits.

Posteriorment, es va tindre coneixement que, aprofitant els diesde la setmana de major afluència de clients on els ingressos enles caixes són més elevats, van cometre tres robatoris amb violència iintimidació, dos en un hotel de la localitat de Benicarló i un altre aVinaròs.

El passat 20 de desembre, després de múltiples tasques d'investigació,tasques de vigilància, motorització discreta i seguiment policial,la Guàrdia Civil va aconseguir identificar, localitzar i detindre dos homes de 24 i 30 anys, veïns de Benicarló, com a presumptes autors de deu delictes de robatori amb violència i intimidació, robatori amb força i amenaces amb arma blanca.

Els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat de Vinaròs, qui va decretar presó per a tots dos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento