Comunitat Valenciana

Arcadi España afronta amb "cautela" la reunió amb el València CF i exigeix "un projecte creïble i viable"

El conseller de Política Territorial, Arcadi España, ha assenyalat que afronta amb "cautela" la reunió que mantindrà aquest dijous amb representants del València CF i, sobre aquest tema, ha exigit que se'ls presente "un projecte creïble, viable i amb garanties financeres" per al nou estadi del club.
Archivo - Imatge del nou estadi del València en l'avinguda Corts Valencianes
Archivo - Imatge del nou estadi del València en l'avinguda Corts Valencianes
EUROPA PRESS
Archivo - Imatge del nou estadi del València en l'avinguda Corts Valencianes

En eixe sentit, Espanya, en roda de premsa, ha apuntat que confia que en la reunió d'aquest dijous, en la qual també participarà la Conselleria d'Economia Sostenible, se'ls "aclarisca tot el contingut d'una forma més desenvolupada" del que ahir va traslladar el president del València CF, Anil Murthy, al president de la Generalitat, Ximo Puig, en la trobada que tots dos van mantindre.

Així, ha apuntat que ara es tracta de "comprovar" que "el mateix que hem estat sempre dient des de la Generalitat valenciana es compleix", és a dir, l'acord del ple del Consell en el qual es va iniciar l'expedient de caducitat de resolució anticipada de l'ATE i ha recordat que també s'ha donat un termini de 90 dies perquè presentaren un projecte.

Sobre aquest tema, ha recalcat que aquest projecte per al nou estadi del club "ha de ser creïble, viable i amb garanties financeres adequades". "Això és el que esperem demà i a les reunions que siguen necessàries: que la propietat del València C.F vaja presentant un projecte viable a la Generalitat", ha postil·lat.

Murthy va acudir ahir al Palau de la Generalitat amb una proposta sota el braç després que l'Assemblea General Extraordinària de LaLiga aprovara el projecte Laliga Impuls amb el fons d'inversió CVC, que injectarà 2.000 milions en el conjunt del futbol professional. Murthy va anunciar que el club preveia destinar aproximadament 80 milions del fons d'inversió CVC per a finalitzar les obres del nou estadi, treballs que començarien al setembre de 2022.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento