Comunitat Valenciana

La Generalitat ampliarà les seues beques per a joves a l'estranger en 2022 amb el programa Ivace I+I

El conseller d'Economia, Rafael Climent, ha anunciat la publicació en 2022 de les beques Ivace Internacionalització + Innovació (I+I), amb les quals busquen dotar les empreses i entitats de la Comunitat Valenciana de personal qualificat i especialitzat en estratègies digitals per a incrementar la competitivitat i venda internacional".
Becats de l'IVACE
Becats de l'IVACE
GVA
Becats de l'IVACE

Així ho ha expressat Climent durant l'acte d'entrega de les beques de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) a les persones joves beneficiàries de l'última edició dels programes Ivace Exterior i Ivace Exportació+Ocupació. En l'acte també ha participat el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Puig ha situat com una prioritat del Consell enfortir la competitivitat del teixit productiu creant oportunitats de formació i ocupació per a persones joves, una via que a més, ha indicat, enforteix davant futures crisis.

El cap del Consell ha destacat l'alt índex d'inserció laboral d'aquestes beques, que s'han duplicat des de 2014 i que, tal com ha anunciat, s'ampliaran el pròxim any. "Sou l'esperança d'aquesta Comunitat", ha assenyalat el president dirigint-se a les noves persones becades, amte les que ha destacat la importància de la formació per a consolidar la creació d'ocupació de qualitat i un model productiu més competitiu.

En aquest sentit, el president s'ha mostrat partidari de posar tota les ferramentes a l'abast de les i els joves de la Comunitat per a afavorir la seua inserció laboral en finalitzar els estudis,i ha subratllat la utilitat de les beques Ivace, que han permès que el 90% de les persones joves beneficiàries de les mateixes hagen aconseguit una ocupació lligada al comerç exterior. A més, el nombre de beques concedides en el marc d'aquests programes s'ha duplicat des de 2014, i ha passat de 29 a 70. "Eixe és l'objectiu: reforçar les empreses i facilitar un projecte de vida els nostres joves", ha assenyalat el president.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento