Comunitat Valenciana

Baldoví exigeix que el rei emèrit "done la cara" i PSOE i Podem faciliten la compareixença de Bárbara Rey en el Senat

El diputat nacional de Compromís, Joan Baldoví, creu que Juan Carlos I ha de "donar la cara" per a deixar clar "per què tenia diners en paradisos fiscals" i que els partits del Govern han de facilitar la compareixença de Bárbara Rey en el Senat per a explicar les informacions que apunten al fet que va rebre diners públics de fons reservats perquè no fera públiques les seues suposades relacions amb càrrecs de l'Estat.
Entrevista a Joan Baldoví
Entrevista a Joan Baldoví
ROBER SOLSONA - EUROPA PRESS
Entrevista a Joan Baldoví

"Menys paraules i més fets", ha exigit a PSOE i Unides Podem sobre la petició de compareixença de l'actriu registrada per Compromís

Baldoví, en una entrevista amb Europa Press, ha posat l'accent que un monarca no pot "fugir, amagar-se i no donar explicacions de per què tenia tants diners fora, cobrava comissions i va defraudar a Hisenda", per la qual cosa ha exigit que s'òbriga una comissió d'investigació centrada en Juan Carlos I.

Sobre l'actriu, ha titlat d'"absolutament inacceptable" en un país democràtic que suposadament se li pagara amb fons reservats perquè "no difonguera determinades activitats, per dir-ho de manera amable, de l'emèrit". "Llum i taquígrafs", ha urgit.

No obstant açò, Baldoví ha reconegut que no s'imagina que finalment comparega Bárbara Rey en la cambra alta perquè "hi ha determinats partits, PP, Ciutadans, Vox i el PSOE, que sistemàticament boicotegen qualsevol possibilitat que els ciutadans puguen tindre informació clara".

I ha emfatitzat: "L'Estat, el Govern i el rei emèrit tenen un deute amb el poble espanyol perquè sapiem què s'ha fet amb l'ús d'eixos fons reservats a una actriu perquè tinguera la boca tancada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento