Comunitat Valenciana

El Festivern cancel·la la seua edició de 2021 en Nit de cap d'any i retornarà automàticament les entrades

El Festivern de Tavernes de la Valldigna (València) ha cancel·lat la seua edició de 2021, programada del 29 al 31 de desembre, per l'escalada de contagis i "sobretot, de la pressió hospitalària". Les entrades es retornaran automàticament, excepte les despeses de gestió.
Cartell previst per al Festivern 2021
Cartell previst per al Festivern 2021
FESTIVERN
Cartell previst per al Festivern 2021

En un missatge difós en xarxes socials, l'organització del festival anuncia aquesta "dificilíssima decisió" acordada després d'analitzar l'evolució de la pandèmia amb l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

"Lamentem moltíssim la situació, però ara mateix i en aquestes condicions, Tavernes es troba en risc extrem i no ens veiem en cor de tirar endavant el festival, tot i les mesures que s'havien previst per a poder garantir una realització segura".

Així, agraeix a l'Ajuntament la seua disposició, igual que als veïns de Tavernes de la Valldigna que "s'enfronten a un repte sanitari important". "Per responsabilitat hem de fer-ho nostre", afig.

Després d'aquest anunci, l'organització garanteix que la devolució de les entrades es realitzarà automàticament, a excepció de les despeses de gestió derivades de la compra, les comissions bancàries i la devolució. Els assistents rebran un correu electrònic amb tota la informació.

I promet treballar "des de hui" en la pròxima edició del Festivern 2022, a més de traslladar un missatge d'ànim a la ciutadania per a "cuidar-se i estimar-se molt". "Tornarem l'any vinent", assegura. ANAVA A SER EL PRIMER AMB ACAMPADA DES DE 2020

La celebració estava prevista respectant les mesures d'higiene, seguretat i aforament adoptades per Conselleria de Sanitat, incloent el certificat COVID. Amb mascareta i sense cadires, els directes s'anaven a realitzar amb les ja tradicionals campanades "festiverneres" de finalització d'any i amb zona d'acampada, convertint-se en el primer festival del país a tornar a incorporar aquests servicis.

En el cartell de l'edició de 2021, la setzena del festival, figuraven Zoo, Ciudad Jara, Suu, La Fúmiga, Jazz Woman, Mafalda, Roba Estesa, Boikot, Lisa Sinson o els italians Talco. Més d'una vintena d'artistes s'anaven a citar en el retorn d'aquest certamen dos anys després de l'aturada provocada per la pandèmia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento