Comunitat Valenciana

Mucha Muchacha munta una "rave folklòrica" en Espai LaGranja

Espai LaGranja, el centre de recursos i mediació per a la dansa de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), rep de nou al col·lectiu Mucha Muchacha i munta, aquest divendres 17 de desembre a les 10 hores, una "rave folklòrica".
Mucha Muchacha munta una 'rave folklòrica' en Espai LaGranja
Mucha Muchacha munta una 'rave folklòrica' en Espai LaGranja
ESPAI LAGRANJA
Mucha Muchacha munta una 'rave folklòrica' en Espai LaGranja

Mucha Muchacha vol compartir la seua energia amb el taller 'Festa d'Hivern 2021'. Aquesta jove companyia, formada per cinc dones, proposa obrir el seu procés de creació i generar de nou un ambient enèrgic i de celebració col·lectiva on compartir materials i convidar a ballar la seua versió d'una "rave folklòrica".

Belén Martí és una de les components juntament amb Ana Botía, Marta Marbre, Chiara Mordeglia i Marina de Remedios. El seu taller és una forma de donar a conéixer el seu propi projecte d'investigació.

Una celebració col·lectiva on compartiran materials de la companyia com la versió de la dansa 'haka' originaria de Nova Zelanda que inclouen en Volum I'.

Mucha Muchacha utilitza els seus coneixements acadèmics en dansa espanyola i flamenc, així com les ferramentes apreses per a "dislocar-les" i portar-les al seu terreny. Una actualització del codi amb finalitats que depassen l'estilístic i aconsegueixen el comunitari i el social.

L'objectiu del taller és crear un espai de trobada, comunitat i "apoderament", tant individual com a col·lectiu, a través de la dansa", resumeix Guillermo Arazo com a coordinador artístic d'Espai LaGranja.

La participació de Mucha Muchacha es complementa aquest dissabte, 18 de desembre, en el Teatre El Musical (TEM) amb la posada en escena de la seua obra homònima, la primera peça de llarga durada d'una companyia que es declara obertament feminista i contemporània i que posa sobre l'escena el millor llenguatge possible per a expressar la seua inquietud creativa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento