Comunitat Valenciana

Detingut un home per pegar a la seua filla al carrer i agarrar del coll a la seua dona a casa

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alzira (València) a un home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de suposadament agredir la seua filla de 15 anys en ple carrer amb una corretja i ser sorprès després in fraganti quan agarrava pel coll a la seua dona, ja en la seua vivenda, perquè es va interposar per a intentar que agredira a la seua altra filla.
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
CNP
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè acudiren a un carrer d'Alzira on, pel que sembla, hi havia una menor que assegurava que havia sigut agredida pel seu progenitor i que ell s'hauria dirigit cap al domicili familiar per a pegar a la seua mare també.

Els agents es van dirigir al lloc, on van localitzar una menor en un "gran estat de nerviosisme", i van esbrinar que, moments abans, el pare suposadament li havia colpejat amb una corretja per a, a continuació, dirigir-se al domicili familiar per a agredir també la seua dona i mare de la jove.

Davant tals fets, els policies van acudir ràpidament al domicili, on des de la porta es podien escoltar crits i colps. La germana de la jove va obrir, "molt alterada", i van entrar els agents, que van sorprendre a l'home in fraganti mentre agarrava fortament del coll a la seua dona.

Els agents ràpidament van alliberar a la víctima i van reduir al marit. Segons van poder esbrinar, l'home s'havia dirigit al seu domicili amb la intenció d'agredir a la seua altra filla, per la qual cosa la seua dona i mare de les dos xiques es va interposar per a evitar l'agressió, moment en el qual la va agafar pel coll i va ser sorprès per la Policia.

L'home, de 49 anys i nacionalitat marroquina, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, i posat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento