Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana vacunarà als menors de 12 anys als col·legis i en horari lectiu

  • El procés començarà el dimecres 15 de desembre en centres d'educació especial i amb els menors immunodeprimits.
Archivo - Imatge d'arxiu d'un aula
Imatge d'arxiu d'un aula.
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Archivo - Imatge d'arxiu d'un aula

La Comunitat Valenciana vacunarà als xiquets i xiquetes de 5 a 11 anys en els centres educatius, als matins i en horari lectiu i començarà el procés el pròxim dimecres en centres d'educació especial i amb els menors immunodeprimits i posteriorment continuarà per ordre d'edat de major a menor.

Així, ho han anunciat fonts de la Conselleria de Sanitat després de la reunió que ha mantingut la seua titular, Ana Barceló, amb l'equip per a dissenyar aquest procés de vacunació, que arrancarà el dimecres 15 de desembre, ja que la Conselleria rebrà el dilluns anterior les primeres 150.000 dosis pediàtriques de la vacuna de Pfizer.

En concret, la immunització es durà a terme en els centres educatius, als matins, en horari lectiu, i començarà en una primera fase pels col·legis d'educació especial i amb els menors immunodeprimits. Posteriorment, seguirà un ordre d'edat, com s'ha fet amb la població general, i es vacunarà als menors d'11, 10 i 9 anys.

Després se seguirà descendint en grups d'edat fins a completar la vacunació de la totalitat dels 330.000 xiquets i xiquetes de 5 a 11 anys de la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento