Comunitat Valenciana

Aena insonoritza més de 3.000 habitatges del Pla d'Aïllament Acústic de l'Aeroport d'Alacant-Elx

L'empresa Aena, dins del Pla d'Aïllament Acústic de l'Aeroport d'Alacant-Elx 'Miguel Hernández', ja ha insonoritzat 2.998 habitatges i altres 93 amb les seues obres en execució. D'aquesta manera, s'ha actuat sobre un total de 3.091 immobles de 3.408 sol·licituds d'insonorització rebudes.
Archivo - Arxiu - Aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández
Archivo - Arxiu - Aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández
RAÚL URBINA
Archivo - Arxiu - Aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández

Així ho ha informat la firma durant la reunió de la Comissió de Seguiment Ambiental. A més, també s'ha detallat l'aprovació per a iniciar projectes d'insonorització en altres 125 vivendes incloses en el citat Pla, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Així, Aena ha indicat que açò ha sigut possible una vegada realitzades els mesuraments acústics en el seu interior, amb els quals s'ha constatat la necessitat d'execució de millores del seu aïllament sonor, perquè dins d'aquestes vivendes es complisquen els objectius de qualitat legalment exigible en aquesta matèria.

El cens actual del Pla d'Aïllament Acústic de l'Aeroport d'Alacant-Elx és de 3.810 habitatges. D'aquest, 402 cases no han dut a terme sol·licituds d'insonorització, sol·licituds que han de ser presentades pels interessats perquè aquestes actuacions puguen ser tramitades.

Referent a açò, Aena ha recordat la disponibilitat de l'Oficina de Gestió dels Plans d'Aïllament Acústic per a resoldre possibles dubtes dels propietaris d'habitatges amb dret a sol·licitar aquest tipus d'actuacions.

La Comissió de Seguiment Ambiental de l'Aeroport d'Alacant- Elx Miguel Hernández està constituïda per representants del Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Govern de la Generalitat Valenciana, Ajuntaments d'Alacant i Elx, i Aena.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento