Comunitat Valenciana

Máximo Huerta i Àlex Blanquer presentaran les campanades d'À Punt

Les campanades d'À Punt 2021 ja tenen nom propi: Máximo Huerta i Àlex Blanquer són els dos presentadors de la radiotelevisió pública que enguany traslladaran en directe l'emoció de la festa de Cap d'Any als espectadors i espectadores. El presentador de Bona vesprada i la conductora de Terra viva compartiran els raïms i el primer brindis de l'any nou des de la plaça de l'Ajuntament de València.
Máximo Huerta i Àlex Blanquer
Máximo Huerta i Àlex Blanquer
À PUNT
Máximo Huerta i Àlex Blanquer

'Benvingut 2022' serà un programa especial que s'emetrà no només des de la plaça de l'Ajuntament de València sinó també des d'un poble de la Comunitat Valenciana que triarà l'audiència d'À Punt. Els espectadors i espectadores podran votar pel seu favorit, a partir del divendres 3 de desembre fins al divendres 17 de desembre, a través del web d'À Punt Mèdia, segons ha explicat la radiotelevisió valenciana en un comunicat.

Eixe dia el programa farà una edició especial on es triarà el poble amb el qual Máximo Huerta i Àlex Blanquer connectaran la nit de cap d'Any. Allí hi haurà una unitat mòbil per a animar els veïns i veïnes al fet que participen en la festa.

À Punt prepara ja la programació nadalenca que inclourà diversos especials amb els resums informatius de l'any, espais dedicats a l'humor, la música i la gastronomia, a més de pel·lícules destacades en la cartellera i una programació infantil especial de 'La Colla' per a acompanyar l'audiència que incorpore la cadena pública valenciana a les seues festes en família.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento