Comunitat Valenciana

El Consell destina 183.600 euros per a complementar les beques salari de 108 estudiants valencians

  • Són 1.700 euros afegits als ja concedits per la Generalitat per a completar la quantia màxima de 6.000 euros.
Archivo - Arxiu - Estudiants en un campus universiario valencià (arxiu)
Estudiants en un campus universiario valencià (arxiu).
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Arxiu - Estudiants en un campus universiario valencià (arxiu)

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la resolució per la qual es complementa l'import de les beques salari lligades a la renda per a la realització d'estudis universitaris en el curs acadèmic 2020-2021 en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana. En total, l'administració autonòmica destina 183.600 euros per a suplementar les ajudes de 108 estudiants valencians.

Les beques salari que atorga la Generalitat, amb caràcter plurianual i que compten amb una dotació pressupostària de 16,5 milions d'euros queden condicionades a la resolució de la concessió de les beques de caràcter general que cada curs acadèmic convoca el Ministeri d'Educació en l'apartat referent a les beques de quantia fixa lligada a renda.

L'import màxim per beneficiari de les beques salari, sumant l'assignació del Ministeri i de la Generalitat, és de 6.000 euros. Per tant, una vegada resolta la convocatòria del Ministeri i analitzats els expedients dels alumnes que no han sigut beneficiaris d'aquesta beca s'ha procedit a atorgar un import addicional de 1.700 euros complementaris als 4.300 euros ja concedits per la Generalitat, per a completar la quantia màxima de 6.000 euros establida en la convocatòria.

D'aquesta manera, s'ha destinat una quantia global de 183.600 euros per a suplementar les beques salari de 108 estudiants valencians. Desglossat per universitats; la Universitat de València rep 76.500 euros per a completar la beca salari de 45 alumnes; la Universitat d'Alacant rep 44.200 euros per a 26 estudiants; la Universitat Politècnica de València rep 28.900 euros per a 17 estudiants; i les universitats Jaume I de Castelló i Miguel Hernández d'Elx, reben 17.000 euros, amb els quals es beneficiaran 10 alumnes cadascuna d'elles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento