Comunitat Valenciana

Ferit un home després de bolcar i incendiar-se el camió que conduïa en l'A-23, a Sot de Ferrer

-
Extinció de l'incendi d'un camió
Extinció de l'incendi d'un camió
CONSORCIO DE BOMBEROS/TWITTER
Extinció de l'incendi d'un camió

Un home ha resultat ferit després de bolcar i incendiar-se el camió que conduïa i que transportava 33.000 litres de gasoil en el quilòmetre 22 de la A-23, sentit Teruel, a l'altura del municipi castellonenc de Sot de Ferrer, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El CICU ha desplaçat una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha assistit al conductor del camió, un home de 60 anys, que presentava ferides lleus als braços. Després de l'assistència, el ferit ha sigut traslladat a l'hospital de Sagunt en l'ambulància de suport vital avançat.

L'avís de l'accident s'ha registrat a les 16.00 hores. Fins al lloc s'han mobilitzat cinc dotacions de bombers, la unitat de risc químic, un camió nodrissa de 35.000 litres de capacitat i tres unitats de bombers forestals. Aquestes últimes estan actuant en un barranc proper al lloc de l'accident on s'ha propagat el foc i subministrant aigua als vehicles de bombers.

S'ha activat el pla especial de transport de mercaderies perilloses per carretera en situació 0 nivell 4 i l'A-23 roman tallada en tots dos sentits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento