Comunitat Valenciana

Cariño reviu l'emoció del Festival de les Arts amb un concert gratuït en Saler

El Festival de les Arts ofereix aquest diumenge 21 un concert gratuït de la banda Cariño en el centre comercial Saler de València, a partir de les 18.30 hores, després de la sisena edició de fa dos setmanes que va congregar a més de 40.000 assistents.
Cartell del concert de Cariño en el Centre Comercial del Saler
Cartell del concert de Cariño en el Centre Comercial del Saler
REMITIDA POR EL FESTIVAL DE LES
Cartell del concert de Cariño en el Centre Comercial del Saler

Cariño, grup madrileny de pop que arrasa en els festivals de tota Espanya, vol reviure l'emoció de les Arts i fer vibrar amb un directe en la recentment inaugurada plaça de les fonts del centre comercial, anuncien la promotora The Music Republic i la immobiliària Merlin Properties com a propietària de Saler.

Es tracta d'un entorn privilegiat que es mimetitza amb la Ciutat de les Arts i les Ciències per a oferir l'última oportunitat de gaudir de la fi del Festival de les Arts; "un esdeveniment especial amb música en directe, bon ambient, la proposta 'gastro' del centre comercial i la millor panoràmica de tota la ciutat".

En el seu retorn després de la suspensió de 2020, el festival va congregar a grans artistes del panorama nacional com a Vetusta Morla, Rigoberta Bandini, La M.O.D.A o Fangoria, una edició que va estar repleta d'emocions, retrobaments, balls, amics i molta música.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento