Comunitat Valenciana

Cs exigeix suspendre la fase de multes per aparcar a Ciutat Vella: "Grezzi deu 20 dies als valencians"

Ciutadans exigeix l'Ajuntament de València la suspensió de la fase de multes de l'àrea de prioritat residencial (APR) de Ciutat Vella, que arranca al desembre, pels "incompliments informatius" del regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, entre el 18 d'octubre i el 5 de novembre.
Archivo - Arxiu- Càmeres a Ciutat Vella
Archivo - Arxiu- Càmeres a Ciutat Vella
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Archivo - Arxiu- Càmeres a Ciutat Vella

En la comissió municipal de Desenvolupament Urbà i Mobilitat, el regidor Narcís Estellés ha preguntat des de quan s'envien les cartes informatives als ciutadans que transiten indegudament per l'APR i Grezzi ha contestat que les primeres són posteriors a la presa d'efecte del contracte amb l'empresa que les realitza, el 5 de novembre. Açò suposa quasi 20 dies després del 18 d'octubre, data en la qual Grezzi (Compromís) va anunciar "a so de bombo i platerets" el començament de les cartes".

És un fet que el grup 'taronja' atribueix a la mala planificació de Grezzi (Compromís) i que, al seu juí, desvirtua l'etapa informativa actual i hauria de deixar sense efecte l'entrada en vigor de la fase següent de sancions, anunciada a partir de l'1 de desembre.

"Tots no podem estar equivocats", subratlla l'edil Narcís Estellés, alhora que ha destacat les peticions d'ajornament de comerciants, veïns de zones limítrofes i col·lectius fallers.

Al seu juí, l'APR demostra que Grezzi, l'alcalde Joan Ribó i 15 regidors de govern més van a tornar a fer alguna cosa contra la voluntat dels ciutadans, "sense consens ni diàleg previ i ara també amb errades d'informació admesos pel propi Grezzi".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento