Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Més de 190 municipis valencians registren nous contagis aquest cap de setmana

Un total de 191 municipis valencians han registrat nous casos de coronavirus durant el cap de setmana, amb València i Castelló de la Plana al capdavant.
Archivo - Arxiu- Un sanitari realitza una prova PCR
Archivo - Arxiu- Un sanitari realitza una prova PCR
RICARDO RUBIO/EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu- Un sanitari realitza una prova PCR

En les dos capitals s'han superat els 120 casos: 128 a València i 126 a Castelló. Alacant, per la seua banda, ha detectat 74 contagis, segons les dades que publica la Generalitat.

A Benidorm hi ha 59 contagis; a Almassora, 34; a Benicàssim i Torrevella, 24; a Gandia, 21; a Alzira i Xàtiva, 20; a Requena, 18; a l'Alfàs del Pi i Onda, 17; a la Vila Joiosa i Vila-real, 16; a Borriol, l'Alcúdia i Manises, 13; a Oliva, 12 i a Ontinyent i Sagunt, 10.

Alcoi, Altea, Calp, Elx, Montcada, Oriola, Sogorb, Utiel i Xàbia han detectat nou casos; a Ador, Algemesí, Cullera i Paterna, huit; l'Alcora, Quart de Poblet, Sant Vicent del Raspeig, Teulada i Torrent, set; i a Benaguasil, Borriana, Burjassot, Elda, la Pobla de Vallbona, Sant Joan d'Alacant, Tavernes de la Valldigna i Vilafranca, sis.

Carcaixent, Forcall, l'Olleria, la Nucia, Muro d'Alcoi, Nules, Orpesa, Paiporta, el Pilar de la Foradada, Sueca, Torreblanca, Vallada i Vilallonga tenen cinc positius nous i Alboraia, Altura, Benicarló, Callosa d'en Sarrià, Callosa de Segura, Xest, el Campello, el Puig de Santa Maria, Énguera, Godella, Guardamar del Segura, Xèrica, les Coves de Vinromà, Ondara, Pedreguer, Petrer i Vinaròs, quatre.

Aielo de Malferit, Alaquàs, Aldaia, Almoradí, Aiora, Bétera, Canals, Cocentaina, Daimús, Finestrat, l'Eliana, Llíria, Massanassa, Palma de Gandia, Quatretonda, Rocafort, Santa Pola, Silla, la Vall d'Alba i Vilafermosa han registrat tres positius.

Dos casos nous han detectat a Algímia de Almonacid, Atzeneta del Maestrat, Benimodo, Beniparrell, Benissa, Biar, Castelló de Rugat, Catarroja, Catral, Caudiel, Coix, Foios, la Granja de Rocamora, Ibi, Xarafull, la Llosa de Ranes, la Pobla de Farnals, la Vall d'Uixó, Moncofa, Mutxamel, Peníscola, Picanya, Picassent, Rafelbunyol, Rafelcofer, Riba-roja de Túria, Rojals, Sant Antonio de Benaixeve, Sant Fulgenci, Sierra Engarcerán i Setaigües.

Albaida, Albal, Albatera, Albuixec, Algorfa, l'Alguenya, Almàssera, Almoines, Anna, Benassal, Benifaió, Benilloba, Benirredrà, Betxí, Bocairent, Bunyol, Canet d'en Berenguer, Carlet, Xiva, Crevillent, Dénia, Dolores, el Poble Nou de Benitatxell, el Real de Gandia, el Verger, Faura, Gilet, Xalans, l'Alqueria de la Comtessa, l'Atzúbia, la Pobla de Benifassà, la Pobla del Duc, les Useres, Llocnou d'en Fenollet, Llombai, Los Montesinos, Massalavés, Massamagrell, Miramar, Mislata, Moixent, Montanejos, Navarrés, Novelda, Pedralba, Pego, Polop, Rafal, Redovà, Rotglà i Corberà, Ròtova, Sant Miquel de les Salines, Saix, Sedaví, Sallent, Simat de la Valldigna, Suera, Torres-Torres, Vilafamés, Villar del Arzobispo, Villena, Viver i Xirivella han tingut un positiu nou.

QUATRE MORTS

S'han produït quatre defuncions en quatre localitats: Alacant, Benetússer, Castelló de la Plana i Torrevella.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento