Comunitat Valenciana

Detingut a Elx per interrompre unes noces en una mesquita i amenaçar i insultar els presents

La Policia Local ha detingut a Elx (Alacant) a un home de 34 anys per un delicte d'odi per irrompre en una mesquita i proferir amenaces i insults als presents. El jove va ser arrestat i traslladat a dependències policials, on va continuar dirigint amenaces cap a la comunitat musulmana en presència dels agents.
POLICIA LOCAL D'ELX
POLICIA LOCAL D'ELX
AYUNTAMIENTO DE ELCHE
POLICIA LOCAL D'ELX

Els fets van ocórrer dimarts passat 26 d'octubre, sobre les 20.00 hores, quan pel que sembla, l'implicat va accedir a l'interior de l'edifici mentre es duia a terme unes noces i va començar a insultar i amenaçar els assistents, arribant a efectuar gestos obscens.

L'home, que va abandonar el lloc en advertir l'arribada dels agents, va ser seguit per un dels convidats de les noces, que va mantindre el contacte telefònic amb el 092, la qual cosa va provocar que l'exaltat li propinara una punyada a la boca al mateix temps que li insultava.

La patrulla va localitzar l'agressor en les rodalies tractant d'ocultar-se sota un vehicle. Davant la impossibilitat d'escapar, es va dirigir als policies locals en termes "altius" alhora que continuava amb les ofenses cap als musulmans, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento