Comunitat Valenciana

Imelsa.- El jutge processa a Benavent i 4 persones pel cobrament de comissions de contractes de l'Ajuntament de València

El jutjat d'instrucció número 18 de València ha acordat l'obertura de procediment abreujat contra cinc investigats en la peça I del denominat 'cas Taula' -entre ells l'exgerent d'Imelsa i autodenominat 'yonki dels diners', Marcos Benavent,- per presumptes irregularitats i cobrament de comissions il·legals en contractes adjudicats per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de València.
L'autodenominat 'yonki dels diners', Marcos Benavent.
L'autodenominat 'yonki dels diners', Marcos Benavent.
Rober Solsona - Europa Press
L'autodenominat 'yonki dels diners', Marcos Benavent.

Els fets, succeïts entre 2003 i 2007, revesteixen indicis de delictes de prevaricació administrativa, suborn, tràfic d'influències i negociacions prohibides a funcionaris públics, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

En concret, el magistrat processa a Benavent i a altres quatre persones vinculades a les empreses adjudicatàries dels contractes, mentre que sobreseu les actuacions per a altres sis investigats, entre ells la que va ser regidora de Cultura en aquella època, ja morta, María José Alcón.

A partir d'ara, la Fiscalia i l'acusació particular tenen 20 dies per a instar l'obertura de juí oral o l'arxiu de la causa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento